تبلیغات
رمضانیه - پخت و پز ماه رمضون
پخت و پز ماه رمضون
نظرات |

اولین افطاری ماه رمضون92 و....

 

 

آش رشته (برای چهار نفر) :


مواد لازم:


رشته آشی                  400 گرم


سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز)        1 کیلو


نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی)           450 گرم


کشک                       2 لیوان (نیم لیتر) 


پیاز سرخ کرده                                4 قاشق سوپخوری


نمک و فلفل                      به مقدار کافی


نعناع خشک                      4 قاشق سوپخوری


آرد                       دو قاشق


روغن                      به میزان لازم


 طرز تهیه:


 حبوبات را که قبلاً خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده می گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند. سپس دو قاشق سوبخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً بهم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ‌ولی رشته نباید خرد شود. آنگاه آش را از روی حرارت بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم و روی آن را با کمی کشک ساده، پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین می کنیم.





آش شله قلمکار (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


 سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز)        500 گرم


نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی)           450 گرم


برنج                         نصف پیمانه (100 گرم) 


گوشت بدون استخوان              500 گرم     


 پیاز سرخ کرده                                     5 قاشق سوپخوری


نمک و فلفل                   به مقدار کافی


زرد چوبه                    نصف قاشق چایخوری


 طرز تهیه:


 حبوبات را با گوشت و پیاز سرخ کرده و زردچوبه می گذاریم خوب بپزد. سپس گوشت را پس از پخت بیرون آورده کاملاً می کوبیم تا له شود، مجدداً آن را به مایع اضافه می کنیم. برنج را می شوئیم و به آش اضافه کرده تا کاملاً بپزد، سبزیجات را خرد کرده داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیفتد، حرارت آش باید ملایم باشد تا ته نگیرد.





رنگینگ (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


 آرد گندم         500 گرم


روغن         300 گرم


خاکه قند         125 گرم


خرمای سیاه نرم        500 گرم


مغز گردو         125 گرم


دارچین کوبیده نرم      1 قاشق سوپخوری


هل کوبیده        1 قاشق مرباخوری


پسته چرخ کرده         1 قاشق سوپخوری


 طرز تهیه:


 روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم. مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم. هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می گذاریم. نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم. با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.


حال با کارد رنگینگ آماده شده را  به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم  و در ظرف می چینیم.





شله زرد (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


 برنج         500 گرم


شکر          1 کیلو


روغن          نصف پیمانه


زعفران سائیده          نصف قاشق چایخوری


گلاب          نصف پیمانه


خلال بادام        100 گرم


خلال پسته     50 گرم


دارچین            یک قاشق سوپخوری


 طرز تهیه:


 برنج را چندین بار شسته تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن را با 6 برابر آب روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. هر از چند گاه، کف برنج را می گیریم. وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد شکر را اضافه می کنیم و مرتب آن را بهم می زنیم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم. سپس روغن را داغ کرده و به آن اضافه می کنیم، آنگاه کمی از بادام را کنار گذاشته و ما بقی بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد می ریزیم و کاملاً آن را بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را می گذاریم تا شله زرد آماده شده و جا بیفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نیم ساعت در کف فر با حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آماده شدن روی آن را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین می کنیم.





شیربرنج (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


 برنج     یک پیمانه (200 گرم)


شیر       دو لیتر


گلاب      نصف پیمانه


 طرز تهیه:


برنج را به دقت می شوئیم و در آب به مدت دو ساعت خیس می کنیم. سپس آن را با دو لیوان آب  می گذاریم بپزد تا نرم شود. آنگاه شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش آن را از روی حرارت بر می داریم و با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف می کنیم.





فرنی (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


شیر       نیم لیتر


آرد برنج     2 قاشق سوپخوری (50 گرم)


شکر      4 قاشق سوپخوری (100 گرم)


گلاب      2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


 آرد برنج را در شیر حل می کنیم و شکر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار
می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد صرف می نمائیم.





بامیه (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


آرد      125 گرم


روغن مایع    4 تا 5 قاشق سوپخوری


تخم مرغ       3 عدد


شکر      200 گرم


گلاب      3 قاشق سوپخوری


 طرز تهیه:


 روغن را به همراه یک لیوان آب و 1 تا 2 قاشق سوپخوری شکر روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. آرد را به مایه اضافه کرده و آهسته بهم می زنیم تا آب کاملاً تبخیر و مایه کاملاً سفت شود. ظرف را از روی حرارت بر می داریم و به مایه پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کاملاً نرم و لطیف شود. سپس در تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تا داغ شود. آنگاه حرارت را ملایم کرده و مایه را با قیف مخصوص بامیه در روغن می ریزیم تا دو طرف آن کمی برشته شود.


شکر برای تهیه شربت بامیه، شکر ـ گلاب و یک لیوان آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید و کاملاً غلیظ شود. آنگاه آن را از روی حرارت برداشته و یک قاشق چایخوری آبلیمو به آن اضافه می کنیم. سپس بامیه ها را به مدت 5 دقیقه در شربت قرار داده و بعد در ظرف می چینیم.





 یخ در بهشت (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


آرد برنج         100 گرم


نشاسته           150 گرم


شکر          500 گرم


گلاب          نصف پیمانه


شیر           یک لیتر


آب           یک لیتر


پسته چرخ کرده         50 گرم


 طرز تهیه:


 نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل کرده و آرد برنج را نیز در شیر حل می کنیم، سپس هردو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و غلیظ شود. سپس شکر و گلاب را به مایه اضافه می کنیم. باید مایه خیلی به آهستگی بجوشد و مرتب بهم زده شود تا ته نگیرد. وقتی مایه کاملاً غلیظ شد، بطوریکه خط قاشق روی آن محو نشود، یخ در بهشت آماده است. پس از آماده شدن مایه را در دیس مستطیل گودی می ریزیم و ظرف را تکان می دهیم تا روی مایه خوب صاف شود. پس از اینکه کاملاً سرد شد آن را به صورت لوزی بریده و روی آن را با پسته چرخ کرده تزئین می کنیم.





کاچی (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


آرد گندم     250 گرم


کره      500 گرم


شکر      500 گرم 


زعفران       یک مثقال


آب       500 میلی لیتر


گلاب      60 میلی لیتر


 طرز تهیه:


 شکر را با آب می جوشانیم تا شکر آب شود و کاملاً حل گردد. سپس کره را در ظرفی قرار داده و روی حرارت می گذاریم تا آب بشود، آنگاه آرد را اضافه کرده و بهم می زنیم تا سرخ شود، حرارت را ملایم کرده و شربت آماده شده را همراه با زعفران و گلاب به آرد سرخ شده اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً صاف شود. در صورتیکه مایع کمی غلیظ شد مختصری آب جوش به آن اضافه می کنیم.





 زولبیا (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


شکر      200 گرم


نشاسته       500 گرم


ماست     150 گرم 


گلاب      2 تا 3 قاشق سوپخوری


روغن     به میزان لازم


طرز تهیه:


 نشاسته را با آب و و 2 قاشق شکر مخلوط می کنیم و سپس ماست را اضافه کرده و بهم می زنیم تا مایه کاملاً صاف شود. روغن فراوان را داغ می کنیم، مایه را در قیف مخصوص ریخته و در روغن به شکل زولبیا و یا مشبک می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم، یکطرف زولبیاها که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.


برای تهیه شربت زولبیا، در ظرفی جداگانه شکر، گلاب و یک لیوان آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا حدی که بجوشد تا غلیظ شود. شربت آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. سپس زولبیاها را پس از سرخ شدن درون شربت می اندازیم و پس از 5 دقیقه آنها را بر می داریم و در ظرفی می چینیم.





حلوا (برای چهار نفر) :


 مواد لازم:


آرد گندم                             250 گرم


شکر                        200 گرم       


روغن                     200 گرم


زعفران                             نصف قاشق چایخوری


آب                         2 لیوان


گلاب                      نصف لیوان


خلال بادام و پسته                 به میزان لازم


 طرز تهیه:


 روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه کمی شل بود 1 الی 2 دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم.





مسقطی (برای چهار نفر) : 


مواد لازم:


نشاسته           100 گرم


شکر          200 گرم 


روغن         50 گرم


گلاب          1 قاشق سوپخوری


آب           3 یا 4 لیوان


خلال بادام        50 گرم


 طرز تهیه:


 نشاسته را در آب ریخته، مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود. سپس شکر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم و مجدداً بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مایه را در ظرف ریخته و می گذاریم سرد شود. آنگاه آن را به شکل لوزی لوزی بریده و تزئین می کنیم.



:: برچسب‌ها: رمضان سال1390 , ماه مبارک رمضان , رمضان , ربنا , پخت و پز ماه رمضون , وبسایت رمضان ,
نویسنده : رمضانیه
تاریخ : سه شنبه 18 تیر 1392
زمان : 06:20 ب.ظ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
سوالات آزمون آیین نامه چهارشنبه 10 آبان 1396 01:57 ق.ظ
ممنون از مطلب خوبتون
آموزش آشپزی یکشنبه 30 مهر 1396 05:26 ق.ظ
ممنون عالی بود
Can stretching help you grow taller? دوشنبه 27 شهریور 1396 08:12 ب.ظ
Hi there, just wanted to tell you, I liked this blog post.
It was funny. Keep on posting!
feet issues شنبه 18 شهریور 1396 03:54 ق.ظ
Hey there would you mind stating which blog platform
you're using? I'm going to start my own blog in the
near future but I'm having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something
completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had
to ask!
How do you get a growth spurt? یکشنبه 25 تیر 1396 09:33 ب.ظ
Good post. I certainly love this site. Keep it up!
cheryguldemond.blogas.lt دوشنبه 1 خرداد 1396 08:36 ب.ظ
I have read so many posts concerning the blogger lovers except
this article is in fact a pleasant paragraph, keep it up.
azaleemarzocchi.wordpress.com جمعه 22 اردیبهشت 1396 10:13 ق.ظ
Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your
situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to swap methods with others, be sure to
shoot me an e-mail if interested.
BHW پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 03:29 ب.ظ
Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content!
BHW دوشنبه 28 فروردین 1396 04:36 ب.ظ
For most up-to-date news you have to pay a visit internet and on the web I found
this site as a most excellent web site for newest
updates.
BHW چهارشنبه 23 فروردین 1396 06:51 ب.ظ
I think that everything composed was very logical.

But, think about this, suppose you added a little content? I mean, I don't want to tell you how to run your website, but suppose you added a headline that makes people desire more?

I mean رمضانیه - پخت و پز ماه رمضون is kinda vanilla.
You ought to look at Yahoo's front page and see
how they create news headlines to grab viewers interested.
You might add a related video or a pic or two to get people excited about what you've written. Just my opinion, it would make your posts a little livelier.
manicure سه شنبه 22 فروردین 1396 05:14 ق.ظ
I couldn't refrain from commenting. Very well written!
manicure سه شنبه 15 فروردین 1396 03:41 ب.ظ
Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this
write-up plus the rest of the site is really good.
manicure پنجشنبه 10 فروردین 1396 05:00 ب.ظ
I always used to read article in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to web.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.